0

Baptista Szeretetszolgálat Hálaadó nap November 6-án

Posted on Oct 22 , 2016 in Hírek

Egyházunk és a Baptista Szeretetszolgálat közös hálaadó rendezvényt tart, 2016. november 6-án 17 órakor lesz a Budapest Arénában.

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagy örömmel hív mindenkit arra az éves nagyszabású ünnepségre, amelynek hetedik alkalommal ad otthont 2016. november 6-án, vasárnap a Budapest Aréna.

A közös hálaadónapra – amely egyben rendhagyó istentisztelet lesz – Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke hozza az igei üzenetet. Rontó Kitty, Mező Misi, Pintér Béla és Szabó Balázs közös zenei szolgálata, valamint egy 500 fős gyermekkórus, az Újpesti Baptista Harangzenekar és a Budapest Fesztiválzenekar Zenevár programjának közreműködése mellett is csak akkor lesz teljes az este, ha gyülekezetek és közösségek együtt, egy emberként fejezhetik ki hálájukat Istennek!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt határon innen és túlról, hogy együtt ünnepeljünk és mondjunk köszönetet Isten sokféle áldásáért az életünkben. Hálát adunk többek között az idén húszéves Baptista Szeretetszolgálatért, amelynek történetét egy kiállítás is bemutatja a Budapest Arénában.

A belépés 500 Ft regisztrációs díjhoz kötött, a meghívókkal érkezési sorrendben lehet helyet foglalni. Belépők igényelhetők a http://www.baptist.hu/halasvagyok honlapon. További tájékoztatás kérhető a 06 20 822 8560 telefonszámon.

Liquipel claims to make your smartphone water resistant by bonding it inside and out with a nano coating which repels water

Leave a Reply