Kezdőoldal

Napközis Gyerektábor Budafokon

2019. július 8-12.

Hétfőtől péntekig, minden nap 8-16 óráig

Gyerektábor képek 2017

A helyek beteltek, így a jelentkezésre már nincs lehetőség!

Programok

hide

Bibliai történetek

Szakképzett és elkötelezett hitoktatók, gyakorló pedagógusok ismertetik meg a gyerekeket bibliai történetekkel és a keresztény értékrend alapjaival, élményszerű és koruknak megfelelő játékos foglalkozásokon.
hide

Kreatív foglalkozások

A gyermekeknek lehetőségük van megismerkedni az anyagok hagyományos és újszerű felhasználásával, valamint átélhetik a kreatív alkotás egyéni és közösségi élményét, az alkotás örömét.
hide

Éneklés

A hét során sok éneket fogunk megtanulni. A gyerekeket egy fiatalokból álló zenészcsapat vezeti egész héten. Az elmúlt évekhez hasonlóan a tábornak idén is lesz egy himnusza.
hide

Kirándulás

A hét során egyszer kirándulni is fogunk. A kirándulásunk mindig kapcsolódik a hét témájához, mely segít átélni a bibliai történetek egy-egy mozzanatát.
hide

Játszótér

A gyermekek természetes mozgásigényét is igyekszünk kielégíteni. Ezért minden nap meglátogatunk egy játszóteret. Budafokon több jó állapotú játszótér is található, ezért a változatosság is fenntartható.
hide

Étkezés

Napi 3-szori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) mellett, egész nap figyelünk a folyamatos folyadékpótlásra, sok zöldséget és gyümölcsöt biztosítunk. Ha gyermeke speciális étrendet igényel, ez is megoldható. Kérjük, ezt előre jelezze, hogy a konyha fel tudjon készülni.

Részletes információ

A Budafoki Baptista Gyülekezet gyerektábora a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzat támogatásával kerül megrendezésre.

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2018. június 30.
Fizetés: személyesen, Barbarics Katinál, június 30-ig.

Online Jelentkezés

A jelentkezést egyszerűsítve, idén már lehetőség van az interneten kitöltenie egy rövid űrlapot, amelyet elküldve nekünk megtörténik a jelentkezés.

Hagyományos Jelentkezés

A jelentkezési lapot letöltve, írásos formában is megadhatja a kért adatokat. Ebben az esetben a kitöltött jelentkezési lapot jutassák el Barbarics Katinak (06-20-822-8617) személyesen vagy küldjék el az alábbi e-mail címre:
budafokgyereknap@gmail.com

Jelentkezési lap

Itt adhatja meg jelentkezéshez szükséges adatokat

Kérjük, hogy a *csillaggal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.

Igen Nem

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Várjuk a gyerekeket a Budafoki Baptista Gyülekezet nyári gyerektáborába, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan rengeteg élményben lehet részük. Ha további kérdések merülnek fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

1221 Budapest
Péter Pál utca 17.
06-20-822-8617
budafokgyereknap@gmail.com


Lap teteje