Fontos számunkra Isten igéje a Biblia, mivel hisszük, hogy a szerető és mindenható Isten abban fejtette ki útmutatásait a boldog kiegyensúlyozott életre. Isten elképzeléseit láthatjuk abban a teremtett világgal kapcsolatosan, vagy miként juthat kapcsolatba és tarthat fent az ember kapcsolatot az élő Istennel. Ezeket a tanításokat és útmutatásokat szeretnénk alkalmazni az élet minden területén, mivel meg vagyunk győződve azok hasznosságáról.

Törekszünk arra, hogy gyerekeink már kicsi korban megismerhessék a Bibliát, Istent, az ő szeretetét, igazságát a Biblián keresztül, ezért családjainkban is rendszeresen forgatjuk és tanuljuk Isten igéjét, valamint a gyülekezetben is gyerekeink szellemi szintjéhez mérten, korcsoportokban ismertessük meg azt.

Öt bibliaköri csoportunk lefedi a három éves kortól a tizennégy éves korig tartozó gyerekeket. Minden csoportban több tanító van, akik nagy odafigyeléssel, szerető szívvel csepegtetik Isten ismeretét csemetéink elméjébe.

Bibliaköreink a következők:

  1. kisovisok csoportja (három éves kortól öt-hat éves korig)
  2. nagyovisok – első osztályosok csoportja
  3. kisiskolások csoportja (második, harmadik és negyedik osztályosok)
  4. felső tagozatosok csoportja (ötödiktől hetedik osztályosoké)
  5. kis kamaszok (nyolcadik osztálytól fölfelé)

Az első és második csoport az Istentiszteletünk első felében tartja alkalmait, a többi csoport az igehirdetést követően.

Csoportjaink kis létszámú (6-15 gyerek) nyitott csoportok, ami azt jelenti, hogy minden gyerek számára nyitva áll a lehetőség alkalmainkon részt venni, függetlenül attól, hogy a szülők gyülekezetünkhöz tartoznak, vagy sem.

 

Rendszeres bibliaköri alkalmainkon kívül, két hónapi rendszerességgel szombat délelőttönként gyermeknapot tartunk ahol bibliatanítással, sok játékkal, kézműves foglalkozással és énekléssel  vidámítjuk a gyerekek életét. Örömünkre sok látogatónk szokott eljönni alkalmainkra, akik rendszeresen visszajárnak közénk.

További ízelítő képek galériánkban is megtalálhatók.