Fontosnak tartjuk, hogy mi otthon lévő édesanyák, -akik kiesünk sok mindenből  gyermekeink miatt,- időközönként kirántsuk magunkat a szürke hétköznapokból, és újra meg újra összejöjjünk hasonló
helyzetben lévő anyukákkal.

Az elmúlt alkalmak során, pont ezekről beszélgettünk, hogy mennyire veszélyeztetve vagyunk a depresszióval, az internet függőséggel! (lelkipásztorunk felesége, Kulcsár Anikó, aki egyébként ezeket az alkalmakat tartja, megdöbbentő adatokat szolgáltatott erre nézve.)
Hogy ne érezzük úgy, hogy csak az interneten keresztül tudunk kapcsolatot tartani a külvilággal, ezért mi inkább kéthetente szerdánként 10 órától összejövünk !

Anikó hozza  a fő témát, mindig előtte megkérdezve, hogy mi foglalkoztat bennünket mostanában!  A Biblia fényében, egy-egy bibliai történeten keresztül végigmenve, a saját magunk életére lefordítva beszéljük át a témát.

Néhány példa alkalmaink témáiról:

1. testvérféltékenység : Káin és Ábel története kapcsán

2. Kire mernéd rábízni gyermeked? Isten Máriára bízta Jézust. Mária tulajdonságai-Isten a tökéletlenségünk ellenére alkalmassá tesz egy-egy feladat elvégzésére!!!

A témák álatalában egy alkalomra készülnek, de mindig 2, 3, 4, 5 alkalom lesz belőle, mivel alkalmaink kötetlenek, bármikor, bárki hozzátehet, bővítheti a saját tapasztalataival.

Megosztjuk egymással  örömeinket, bánatunkat, félelmeinket. Együtt sírunk, együtt nevetünk és együtt IMÁDKOZUNK!

Nagyon jó hangulatú délelőttök ezek az alkalmak ( kávé, tea és süti mellett), ráadásul a zavartalan beszélgetések érdekében gyermekeinkre közben többen is vigyáznak, játszanak velük, olvasnak nekik, a kicsik rajzolgatnak.

Nagyon nagy szeretettel várunk tehát MINDENKIT-gyülekezeten belülről és kívülről egyaránt-

kéthetente szerdánként 10 órától!